Klant Twelve Koffie - Bunnik

Onze koffieautomaat voor buurthuizen

In veel buurthuizen is het zo dat verschillende vrijwilligers er samen voor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Hierdoor is het belangrijk dat de producten gebruiksvriendelijk zijn, zodat vrijwilligers er eenvoudig mee kunnen werken. Het grote voordeel van onze koffieautomaat is dat die zonder introductie voor iedereen te gebruiken is.

Een goede koffieautomaat aanschaffen is een dure investering. Maar bij Twelve Koffie niet. Bij ons betaal je namelijk niet voor de automaat, maar per kopje dat wordt gezet. Op deze manier hoef je geen groot bedrag te betalen en maak je winst vanaf de eerste kop die je zet.

Nieuwsgierig naar onze koffieautomaat? We komen graag op de koffie.

 • AANSCHAF ZONDER INVESTERING

  Het is niet nodig om te investeren in een dure koffieautomaat, bij ons betaal je alleen voor de koffie.

 • GEBRUIKSVRIENDELIJK

  Jong en oud kan direct aan de slag met onze koffieautomaat, zonder introductie! Ideaal voor organisaties met veel vrijwilligers.

 • VERSCHILLENDE VARIATIES

  In totaal kunnen er zeven smaken op onze koffieautomaat. Bijv. koffie, cappuccino, chocomel.

 • KOFFIEKAN FUNCTIE

  Zet in één keer tien kopjes koffie tegelijk zonder kwaliteitsverlies. Je hebt geen filterkoffie meer nodig om veel mensen tegelijk te voorzien!

galecop logo

Onze klant Galecop vertelt

Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit van de koffie. De service van Twelve Koffie is uitstekend en het schoonmaken van de automaat is heel eenvoudig. Wij raden de koffieautomaat bij iedereen aan! – Irma Versteeg van Galecop

Benieuwd naar wat we voor jouw locatie kunnen betekenen? We komen graag langs voor een bak koffie.

Registratie en inzicht in verbruik

Koffie is een product dat moeilijk te registreren is. Het wordt vaak weggegeven aan vrijwilligers of simpelweg niet aangeslagen. Onze koffieautomaten zijn daarom gekoppeld aan een online beheeromgeving. Hier wordt elke transactie geregistreerd en dit geeft jou meer inzicht in het aantal kopjes dat is verkocht of is weggegeven. Hierdoor kan je het rendement en de kwaliteit verhogen.

Klinkt dit interessant voor jouw buurthuis en wil je meer weten hierover? Neem contact met ons op.

Verse macchiato - Twelve Koffie
Kopje koffie met koekje Twelve Koffie

Op de koffie bij jou

Wij komen graag bij jou op de koffie voor een kennismaking. Uiteraard nemen wij onze verse bonen koffieautomaat mee, zodat je precies weet wat je in huis haalt. Samen bespreken wij de mogelijkheden voor jouw buurthuis!

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve Koffie toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.