Een kopje koffie_klein

Hoe nu verder?

Hieronder lees je de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via 030 276 77 70 of stuur een e-mail naar info@twelvekoffie.eu.

FAQ

 • Hoe kan ik koffie, andere ingrediënten en toebehoren bestellen?

  Je kan op verschillende manieren bij ons koffie, melkpoeder en andere toebehoren bestellen.
  - Website: Vul het formulier in op onze Assortiment pagina
  - Email: Stuur je bestelling naar info@twelve.eu
  - Telefonisch: 036 53 87 821

 • Wat zijn de kosten en wat levert het ons op?

  Bij ons hoef je geen investering te doen in de koffieautomaat, je betaalt alleen voor de koffie die je afneemt. Wij werken met staffelprijzen, hierdoor verschillen de prijzen. Voor meer informatie hierover kan je contact opnemen met een van onze Accountmanagers (030 2767770)

 • Kost het veel tijd om over te stappen naar jullie systeem?

  De levertijd van de koffieautomaat bedraagt ongeveer 3-4 weken.

 • Wat als wij vragen of problemen hebben?

  Als je vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht! Heb je een storing? Neem dan contact op met 036-5387881.

 • Hoe vaak moet de koffieautomaat schoongemaakt worden en hoe doe ik dit?

  Hoe vaak de automaat schoongemaakt dient te worden, is afhankelijk van de hoeveelheid kopjes koffie jullie zetten. Wij raden aan om 1x per dag de automaat door te spoelen en 1x per week de grote spoelbeurt met de tablet te doen. Na de grote spoelbeurt worden de onderdelen afgekoppeld en schoongemaakt. Er is een handleiding met foto’s mee geleverd voor het schoonmaakproces. Heb je deze handleiding niet ontvangen?
  Kunnen wij producten ook afnemen per zak in plaats van per doos?

  Wij leveren geen consumentenvolumes. Onze verpakkingen zijn afgestemd op efficiënt bedrijfsmatig gebruik. Dat geldt voor alle producten die je koffievoorziening compleet maken, dus ook voor de ‘smaakmakers’ en accessoires. Onze productie- en verpakkingswijze garanderen echter een royale houdbaarheidstermijn, dus je hebt ook met een groter volume toch altijd verse koffie.

 • Wij maken werk van ons MVO-beleid. Hebben jullie daar producten voor?

  Natuurlijk! Duurzaam ondernemen is onderdeel van onze bedrijfsvoering. Wij zetten ons in voor mens, milieu en maatschappij. Een paar voorbeelden:

  De koffiesoorten zijn CO2 neutraal gebrand.
  We leveren koffie met het bekende Max Havelaar keurmerk.
  Een aantal van onze producten komt van biologische teelt.

 • Wat moeten we doen bij een storing aan een automaat?

  Bel direct naar 036 – 53 87 881. Periodiek en preventief onderhoud verkleint de kans op een storing. Gaat er toch iets mis? Eén telefoontje en onze afdeling Customer Service verleent direct eerste hulp. Omdat we de service-historie van de automaten kennen, kunnen we aan de telefoon vaak al een oplossing bieden. Lukt dat niet, dan komt één van onze servicetechnici het probleem ter plaatse verhelpen.

Twelve Koffie-bij-de-koffie-Meerlanden

Wij komen graag op de koffie!

Wij komen graag langs voor een vrijblijvende kennismaking. Uiteraard nemen wij onze verse bonen koffieautomaat mee, zodat je precies weet wat je in huis haalt. Samen bespreken wij de mogelijkheden voor jouw sportkantine of buurthuis!

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve Koffie toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.