Onze verse bonen koffieautomaat

 • Aanschaf zonder investering

  Je begint direct met verdienen bij het eerste kopje koffie dat wordt verkocht!

 • Gebruiksvriendelijk

  Onze automaat is ontwikkeld voor vrijwilligers en is daarom extra gebruiksvriendelijk.

Koffie automaat Twelve
 • Verschillende variaties

  Naast koffie kun je ook cappuccino, espresso, latte macchiato en meer zetten.

 • Koffiekan functie

  Door de koffiekan functie zet je direct 10 kopjes koffie met één druk op de knop.

Sporting Delta

Wij zijn erg tevreden over onze koffieautomaat en over de service die wordt geleverd. De koffie is op een goede temperatuur en de smaak van de koffie is goed. Ook als je twee kopjes tegelijk wil zetten is de snelheid hiervan ook hoog.

Sporthal Galecop

Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit van de koffie. De service van Sportkantine Koffie is uitstekend en het schoonmaken van de automaat is heel eenvoudig. Wij raden de koffieautomaat bij iedereen aan!

T.V. Poseidon

Ik vind dat goede koffie erg belangrijk is voor een kantine, samen met bier is dit bij ons het meest verkochte product. Van onze leden krijgen we positieve berichten over de koffie die wij schenken, dus daar zijn wij blij mee!

Verse bonen koffie

Onze koffieautomaat maakt gebruik van verse bonenkoffie van hoge kwaliteit. Alle koffie beschikt over het Max Havelaar keurmerk. Door goede kwaliteit koffie te schenken op jouw locatie zullen gasten sneller een tweede kop koffie drinken.

Grote voordelen van onze koffieautomaat zijn gebruiksvriendelijkheid en het verkrijgen van inzichten zodat je jouw rendement kan verhogen. Een mooie extra van de automaat is dat de koffieautomaat gepersonaliseerd kan worden. Je kan jouw eigen logo op het display in beeld brengen.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Max Havelaar
Twelve Koffie - glas met koffie

Aanschaf zonder investering

Bij ons hoef je niet te investeren in een dure koffieautomaat. Je betaalt namelijk niet voor de aanschaf van de automaat, maar per kopje. Zo maak je dus direct winst op de verkoop van je koffie. Naast de kosten van de verse bonenkoffie en de automaat zijn ook de service en alle automaat gebonden ingrediënten inbegrepen. Zo kom je bij ons nooit voor verrassingen te staan.

Interesse in een koffieautomaat? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Online beheeromgeving

Koffie is vaak moeilijk te registreren in sportkantines of buurthuizen, doordat dit product veel wordt weggegeven aan bijvoorbeeld vrijwilligers. Onze koffieautomaten kan gekoppeld worden aan een online beheeromgeving. Dit systeem registreert elke transactie en geeft jou meer inzicht in het aantal uitgaande kopjes. Dit met als doel om de kwaliteit en het rendement in jouw sportkantine of buurthuizen te verhogen.

Benieuwd hoe dit er allemaal uitziet en of jij jouw rendement kan vergroten? Neem contact met ons op.

Koffie-machine-met-beheeromgeving

Haal meer inzichten uit je koffieautomaat

Onze koffieautomaat is altijd gekoppeld aan onze online beheeromgeving. Hierdoor zie je precies terug wat voor soort koffie, wanneer en hoeveel er is gezet. Maar het is ook mogelijk om een koppeling te maken tussen onze koffieautomaat en onze kassa. Hierdoor weet je precies welke kopjes zijn verkocht of bijvoorbeeld zijn weggeboekt voor vrijwilligers. Door dit inzicht kan je het rendement van jouw locatie sterk verbeteren.

Waarom een kassasysteem van Twelve?

Twelve Koffie is een onderdeel van Twelve: dé specialist op het gebied van betaaloplossingen in sportkantines en buurthuizen. De kassasystemen zijn ontwikkeld voor vrijwilligers. Door de gebruiksvriendelijkheid van het systeem kan iedereen er moeiteloos mee werken.

Wil je meer informatie over de koppeling? Neem contact met ons op!

We komen graag op de koffie

Wij komen graag bij jou langs voor een vrijblijvende kennismaking. Uiteraard nemen wij onze verse bonen koffieautomaat mee, zodat je precies weet wat je in huis haalt. Samen bespreken wij de mogelijkheden voor jouw sportkantine of buurthuis!

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

*Met het achterlaten van jouw gegevens geef je Twelve Koffie toestemming om jouw gegevens te verwerken zoals staat beschreven in het privacy- en cookie statement.

Twelve Koffie-bij-de-koffie-Meerlanden